Tapelab, Practice-oriented Education, Workshops, Private Lessons, Macbook Pro, Ableton Live, Microkorg Keyboard

 muziek educatie en workshops 

Heeft u de ambitie om het te maken als muziek producer in de professionele audio en muziekwereld?

Altijd meer willen weten over mixing, recording en muziek produktie? Tapelab biedt u complete en unieke opleidingen over muziek produktie en studio- en audiotechnieken.

Bij Tapelab kan je terecht voor verschillende praktijk-gerichte opleidingen, workshops, cursussen en privélessen. Ik leid je met veel plezier door de boeiende wereld van (elektronische) muziek productie, recording, mixing, synthese en de ins and outs van software als Ableton Live, Ableton Push en Logic Pro X.

HANDS ON

'Hands on' en 'praktijkgericht' zijn woorden die de werking van Tapelab perfect illustreren.

MEERWAARDE

Tips, tricks, work-arounds, one-to-one studio sessies ... the whole shabam.

WORK = PLAY  = FUN

Tapelab koppelt het nuttige aan het aangename; iets nieuws opsteken is gewoon fun. 

 praktische informatie 

Bij Tapelab is iedereen welkom, van absolute starter tot professional. Muzikanten, producers, DJ’s met een vraag over productie/eigen projecten, fans van homerecording ... etc. Zolang het muzikale hart slaat aan 90 bpm (minder is goed, meer is soms beter) ben je hier meer dan welkom.

Opleidingen en workshop worden gegeven in onze professionele studio in Antwerpen (centrum) of via Skype/screensharing. Onze studio is gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer, fiets of met de auto. Er zijn voldoende parkeeropties.

Gelieve een afspraak te maken via telefoon +32 486 80 53 42 of via e-mail hello@tapelab

 

Aan de hand van de huidige kennis en verwachtingen omtrent de te volgen lessen, stellen we een gepersonaliseerd lessenpakket samen om je doelen te bereiken. Theorie en praktijk gaan hierbij hand in hand.